15 härliga km i mina nya icebug

Tänk vad man kan ändra sig….

Förr älskade jag att springa på morgonen innan frukost. Att springa ensam när det är mörkt ute fanns inte ens på kartan, men numera….

Att springa på morgonen känns bara jobbigt, det känns som om kroppen ännu inte har vaknat, löpningen känns seg och bara tanken på att gå upp tidigt gör att jag backar.

Numera älskar jag att springa på kvällen och helst när det är mörkt ute. Älskar att känna den friska luften och njuta av tystnaden runt omkring mig och bara fokusera på min löpning. Så mysigt att springa på asfalt i skenet av ljuset från lyktstolparna.

I dag tog jag sällskap av maken. Målet var att springa 10 km, men efter 10 km så fortsatte vi och när vi kom hem hade vi sprungit 15 härliga km.

IMG_9268

Riktigt skönt med tanke på att jag ska springa ”Womenth health half marathon” den 25 april. Passade också på att testa mina nya icebug anima. Men med tanke på hur lite is det var ute kunde jag nog ha haft mina vanliga löparskor, men sköna var dem.

IMG_9196

IMG_9197

Väl hemma gick maken ut och grillade kycklingfileer och majskolvar. OJ så gott det var, en förnimmelse av den kommande sommaren…längtar!!!

Må så gott!

//Jenny

Det här inlägget postades i Löpning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s