Dags att dra igång bloggen igen

Länge sedan sist…..

Men nu tänkte jag dra igång min blogg igen. Det blir lite blandat innehåll, mina intressen, min familj, min löpning och mina alster från min scraphörna.

Förut bloggade jag intensivt varje dag, men tillslut blev det mer sällan. Familj, nytt arbete och intresset för scrapbooking ersattes av min löpning….

Men nu så…. gör jag ett nytt försök och denna gång blir det blandat fokus.

Ja ha vad har då hänt sedan sist, ett års frånvaro från bloggen känns lite svårt att sammanfatta. Men jag har fortsatt med min löpning och numera får jag mig med mig maken också. I höstas sprang jag Tjurruset (10 km) och Tunnelloppet (10 km) och nu senast Winterrun (10 km). Den 25 april väntar Womenth health half marathon, därefter blir det Tjurruset och Stockholms half marathon.

IMG_9001

IMG_9004

I höstas började jag på Boot camp för löpare, ledd av Ulrica, löparcoach. Från att inte gilla styrketräning och endast har löptränat, har faktiskt börjat att gilla styrka, så länge man får blanda det med löpning.

Detta år ser jag fram emot ännu mer löpning, med starkare bål och rygg.

När det gäller min hobby, scrapbooking så fortsätter jag med att sccrappa ”Projekt life”, ett och annat kort, layout och lite artjournaling/mixed media.

Något annat spännande är att jag äntligen har vågat ”hoppa”, att ta steget att förändra och utvecklas arbetsmässigt. Efter att ha arbetat som förskollärare i 20 år, sätter jag mig i skolbänken den 17 augusti för  ett års heltidsstudier till florist på Munkerödsfloristutbildning i Årsta. Detta ska bli så kul.

Jag har också anmält mig till Medborgarskolans diplomutbildning 32 timmar trädgårdsskola, med start den 16 mars. Så kul.

IMG_9132

Det här inlägget postades i Allmänt, Löpning, scrapbooking och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s