Ny frisyr

Efter att ha haft riktigt kort hår en längre period, så var jag sugen på att spara ut mitt hår igen. Innan jag klippte det riktigt kort hade jag nämligen riktigt långt hår med lång sidolugg (heter det så). Nu har jag sparat ett bra tag enligt mig, men håret växer för sakta enligt mig och från att ha haft en tuff kort frisyr så kände utväxten mer som en pottklippning. Impulsiv som jag är fick jag ett ryck i måndags och gick till min frisör och bokade en tid för färgning,slinga och klippning. Men jag skulle nog ha väntat på min frisör och inte bokat tid hos henne via en annan frisör. För med mitt hår skulle vi ha behövt längre tid på oss.

Klockan 10:00, skulle jag vara där och blev inte färdig förrän klockan 16:30. Det är nog snudd på ”världrekord ” i längsta frisörbesök. Men i och med att jag i alla år har färgat mitt hår i mörka och röda nyanser så var frisören tvungen att bleka den enda slingan jag skulle ha i omgångar, tvätta av  den och börja om…för att slutligen färga den askblond. Allt detta för att få bort det röda. Resterande av håret färgades i en mörkare brun nyans med en aningens rött i och därefter skulle det klippas.

Eftersom det tog MYCKET längre tid än vad vi båda hade beräknat så var hon tvungen att ta två stycken inbokade klippningar emellan. Men det gick ingen nöd på mig, det bjöds på kaffe och bredvid frisören fanns ett nyöppnat fik, där jag kunde köpa mig en smörgås.

Men det planerade bio besöket tillsammans med barnen för att se filmen ”Dumma Mej” hann vi inte med. Men barnen verkade bli lika glad över att få hyra en film istället och köpa godis och snacks på en vardag.

IMG_2685

(Min nya frisyr)

IMG_2682

Väl hemma bytte jag om till löparkläder och sprang min 5 km runda medan sonen och dotra lagade tacos. Kvällen avrundades med snacks och filmen ”Olddogs”, en riktigt rolig familjefilm som jag varmt rekommenderar. Maken, ja han var på wiskeyträff=)

7008220419c98fcc3b80241ae26c8f20b9827369

Må så gott!

//Jenny//

Det här inlägget postades i Familj, Frisyr och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ny frisyr

  1. lifeincerise skriver:

    Men så fint det blev, värt alla timmar 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s