Parloppet

I onsdags sprang systra mi och jag Parloppet. Härligt väder denna dag, solen lyste men ändå så kändes det ganska svalt och skönt. Trots att jag endast tävlar med mig själv så känns det alltid lite pirrigt inför starten på lopp, oavsett längd. Syrran och jag var ute i god tid, en hel timme före start var vi där och njöt av solen sittandes i gräset. Det kändes lite tråkigt dock att det var så lite folk runt omkring då annars lopp brukar vara lite av en folkfest.

IMG_2419

(Min kära syster)

IMG_2418(Jag i mitt nya träningslinne)

IMG_2422

Strax före 19:00 var det dags för uppvärming och 19:00 gick starten, tyvärr missade jag på något konstigt sätt vart starten var och hamnade ganska långt bak och fick sick-sacka mig fram de första 100 meterna. Loppet går ut på att man springer i par, man får en varsin nummerlapp med olika färger. Man springer banan åt varsitt håll och därefter räknas den gemensamma tiden. Hmmm syrran var lite missnöjd, som fick de sega uppförsbackarna, helt rätt enligt mig;) Vårt lag hette SysterYster och vem som var Yster efter lopper kan nu ju gissa=)

Lite jobbigt var att jag fick rejält med håll efter 2 km och fick springa med kramp i en km. De två första km och den sista km gick bra. satsade på att springa på 25 minuter, men denna gång blev det 27 min. Lite besviken men det kommer fler lopp=)

IMG_2425

IMG_2424

Vi avslutade kvällen med en picknick, ceasarsallad=)

IMG_2423

Nästa gång syrran så får vi byta håll på loppet=)

Må så gott!

//Jenny//

Det här inlägget postades i Löpning, Lopp, Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Parloppet

  1. Petra skriver:

    Japp nästa år så vill jag ha en gul startlapp : ) var en mysig dag även ifall jag kände mig seg under själva loppet. Nu får vi ladda om till sicklaloppet systeryster …

  2. Anneli skriver:

    Hade också velat springa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s