En skön helg framför oss.

Efter en härlig kortvecka är det återigen helg. Och framför oss väntar en skön hemma helg med fix i trädgård och röjning av vind. Vi måste nämligen röja vår vind för i slutet av maj kommer snickaren hit och skall bygga och lägga om vårt tak som läckte in i vintras. Alla kartonger på vinden skall plockas ned eftersom det där sedermera skall isoleras.

Det blir till att röja, slänga och sälja på loppis, för några kartonger på vinden kommer hädanefter inte att få plats. Tänk att det är möjligt att samla på sig så mycket skräp. Saker som man kanske kommer att använda någon gång framöver. Men det är bara att inse…..har man inte plockat ned det på tre år som vi nu har bott här, så kommer det aldrig att användas igen.

Så det blir en gemensam röjning i helgen och det som vi sedan får sålt på loppis ska gå till något roligt familjenöje. Vi får se vad det bli=)

När jag kom hem i dag väntade rolig post. Ett par löpartights, ärtgröna eller Hammarbygröna, enligt sonen, från Craft och är inköpta från Campadre och ett par tighta jeans från circle of trust. Jeansen måste jag emellertid byta då de var för stora.

Men löpartightsen åkte på och tillsammans med min löparkompis Garmin forerunner blev det intervall träning 5 km.

DSC_2891

I kväll blir det en mysig hemmakväll. Grillat till middag och före dess ett glas rött och lite Brännvinsost. Inte fy skam=)

Må så gott!

//Jenny//

Det här inlägget postades i Familj, Löpning, shopping och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s