Fredag, bästa dagen på veckan

Älskade fredagar, den bästa dagen på veckan. För vår familj innebär det familje bastu och där efter ett gott glas vin medan vi lagar middag. En bra start på helgen!

I dag lyste dessutom solen på den klarblåa himlen och framåt eftermiddagen blev det dessutom riktigt varmt ute. Så härligt! Fredagar är dessutom min tidiga dag, så innan hela familjen är samlad så ges det tid till att bara njuta av tystnaden, läsa tidningen eller surfa runt med en god kopp kaffe. I dag blev det dock ingen kaffe och tidning istället bytte jag om till löparkläder för en tur ute. 5 km blev det i dag. Avslutade sista km med en lång seg backe på ca 800 meter. Riktigt skönt var det. Hoppas därför på att få med sonen och maken på en tur i morgon om vädret tillåter. Men maken klagar på stumma ben i dag efter dagens pass på gymmet, så vi får se.

Man märker att värmen börjar att ge resultat, isen på vägarna försvinner mer och mer och snart behöver jag nog inte använda mina löparskor från Icebug med dobbar. Måste säga att dessa skor är en av de bästa löparskorna jag har haft, så sköna och lätta på foten.

Skulle villa köpa dessa, Icebug utan dobbar:

X_ICEBUGANIMAW_2

 

X_ICEBUGANIMAW_4

 

X_ICEBUGANIMAW_5

(foto lånad från addnatures hemsida)

Men dessa få vänta…..lite senare i vår kanske=)

Ha en riktigt skön fredags kväll!

//Jenny//

 

Det här inlägget postades i Familj, Löpning, shopping, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s