Söta naglar, lackat eller gele…

Oftast brukar jag fixa till mina naglar och bygga gelenaglar. Det är lite fix och man behöver fylla på med gele regelbundet. Men i det stora hela är det mycket bekvämare med gelenaglar. När de väl är snygga så håller det och man behöver inte fixa så mycket. Nu har jag varit utan gelenaglar i några veckor, då jag kände att naglarna behövde vila lite. När det gäller att måla naglarna så är inte mitt tålamod så stort. Det ska gå snabbt och torka fort.

Helst ska man ju måla tunna lager och flera, men när jag målar så blir det oftast så tjockt att det tar eveigheter för lacket att torka. När det väl har torkat så håller det inte så länge, Mycket tack vare allt mitt scrappande och mitt jobb. I helgen försökte jag att  måla naglarna i en beige nyans med glittertoppar. Det tog flera timmar att torka och när jag väl trodde att det hade torkat så började sonen min och jag att ”brottas”. Hmmm, han börjar att bli lång vår blivande 14 åring, snart vinner han överlägset. Men i alla fall så blev ju nagellacket förstört. Inte hade de torkat=) Suck bara att börja om!

På Pinterest kan man hitta en hel del snygga och roliga lackade naglar. Jag har en mapp, där jag sparar mina ideer i. Men i dag hittade jag detta foto på facebook från jjshouse hemsida.

71702_562891597068663_2114905286_n

 

(foto lånad från jjhouse hemsida)

 

Visst var de söta. Detta måste jag testa…om jag har tålamod…eller så får det bli gele naglar igen.

Må så gott!

//Jenny//

Det här inlägget postades i Naglar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s