Glittering Eyes

I dag har jag lekt med färger, Mist och Distress Ink. Jag har använt mig av ett vitt CoreDination papper som bas till min layout. Jag började med att täcka hela det vita pappret med ett lager Gesso, där efter limmade jag fast ett lager med antika tidningspapper slarvigt över hela pappret. Lät det torka och sedan la jag på ett lager modeling paste (vit) så att texten på tidningspappret blev lite diffus.

memory eyes

 

Jag letade fram några små tårtpapper från mina gömmor och använde dem som en mask på layouten. Det vill säga jag la dem på layouten och sedan smetade jag ett lager modeling paste över tårtpapperna  Drog försiktigt bort dem och kvar var mönstret efter tårtpapperna. Lät layouten torka igen och sedan drog jag med min Distress Ink dyna (svart) över mönsterna som blev på pappret.
Sprayade med en grön och en rosa mista lite här och var på layouten. Klippte till remsor av mönsterpappret och la bakom fotot med foto mattan. Mönsterpapperna kommer från Ruby Rock-It ”Eklectique” -In the Parlour. Jag stämplade lite slarvigt med en clearstamp från Kaisercraft ”Vintage -Believe” i hörnen på layouten.

memory eyes närbild

 

memory eyes blomma

 

Blomman klippte jag ut från mönsterpappret och satte sedan i hop till en egen blomma. Bladen är också från mönsterpappret. Avslutningsvis satte jag tre stycken halvpärlor i blommans mitt.

Det mesta va materialet finner ni hos Scrapbruket.

Må så gott!

//Jenny//

balsam

Annonser
Det här inlägget postades i DT alster Scrapbruket, Layout 12X12 och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s