Today is your day, ett kort med en partyhund -MoManning

Jag är helt galet förälskad i dessa underbara digi stämplar från MoManning. Så härliga motiv och så roliga att färglägga. Eftersom jag har köpt på mig några digis då och då i över ett år snart, så har jag samlat på mig en hel del av hennes motiv. Fördelen då med digi stämplar är ju då det praktiska med förvaringen till skillnad mot andra stämplar. Det enda man behöver är en hårddisk och för säkerhets skull en kopia sparad någonstans om hårddisken skulle krascha. Jag har för säkerhets skull sparat mina digis både på datorn, en extern hårddisk och ett USB minne.

I dag släppte MoManning ett underbart motiv med en drake och en pojke, som jag så klart inte kunde motstå. Den finns nu i gott sällskap med mina andra godingar. Den skall nog bli mitt nästa projekt.

Men i dag bjuder jag på ett kort med en ”Partyhund” på, ”Today is your day”.

Så här blev kortet:

today is your day platt

Digistämpeln kommer såklart från MoManning, Jag har färglagt den med mina copic ciao pennor och akvarellpennor. Det lilla hjärtat på hundens halsband och hundbenet på cupcaken har jag lackat med Glossy Accent.

Så här ser kortet ut om man öppnar upp det:

today is your day

Text stämpeln och stämpelmotivet med vimplarna kommer från Unity stamp kit. Mönsterpapprena är från Basic Grey ”Life of the party”, paper pad 6X6.

När jag gör kort använder jag mig nästan alltid av papper från 6X6″ paper pad. Dels så är alla papper i en behändig storlek, lätt att ta med sig och dessutom blir det inte så mycket spillbitar som det blir av storleken 12″. Dessutom känns det ganska lätt att färgmatcha kortet när man använder sig av papper från en och samma kollektion.

today is your day motiv

today is your day sidan

today is your day närbild

När jag skrev ut digistämpeln så skrev jag ut den i två exemplar. Klippte ut hunden och hatten och satte sedan ihop den med det hela motivet med 3D kuddar för att skapa en 3D känsla.

Engelska:

This card is my enter for this weeks challenge. I Love this little party-dog with his cute hat. He’s adorable! I have colored my digi with my copic ciao as usually, but I have also used my watercolor pens to make some shadows. I have cut out the dog and the hat and put it together again with some 3D dots to make my dog stand out little from the card.

Må så gott!

//Jenny//

Det här inlägget postades i kort, MoManning och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Today is your day, ett kort med en partyhund -MoManning

  1. franz skriver:

    What a funny card Jenny! Love the original structure and papers you’ve used, great work!

    Thanks for joining us at Tilda’s Town this week 🙂

    Hugs, Franz.

  2. Elaine L. skriver:

    What a fun card you’ve created, Jenny! I love the papers you’ve used with this cute image and the dimension of the layers. So glad you joined us in Mo’s Challenge!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s